Mijn naam is Krista Fixe, 27 jaar oud en woonachtig in Kampen. Doordeweeks ben ik te vinden op kantoor bij De Eenhoorn waar ik verantwoordelijk ben voor de Marketing & Communicatie. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het creëren van content voor onze social media, het monitoren van onze website en webshop en het analyseren van data. Daarnaast onderhoud ik contacten met onze zakelijke relaties, organiseer ik evenementen (intern en extern) en zorg voor ik een optimale bezetting in onze winkel. Gevarieerde (en vooral leuke!) werkzaamheden in een prachtig bedrijf met bijzondere producten. 

Maandag 18 februari stap ik voor De Eenhoorn in het vliegtuig naar Cali, Colombia. Vanuit Cali zal ik doorreizen naar Popayan voor een regionale koffiecompetitie. We hebben vanuit Trabocca een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de 'Best of Cauca 2019'. Voor deze competitie zijn meer dan 100 'lots' aangeleverd. Door een nationale jury is er een top 30 geselecteerd die door een internationale jury beoordeeld zullen worden waar ik een onderdeel van zal zijn. Naast het cuppen van veel verschillende koffies uit de regio zal ik ook een aantal farms gaan bezoeken in de regio.

Ter voorbereiding heb ik met Tineke en Aart een aantal koffies uit Colombia gecupt en alle protocollen doorgenomen.

Vind je het leuk om reis te volgen? Lees mijn reisblog via Traveldiaries of volg De Eenhoorn via Facebook of Instagram