Agenda

Full Color Festival Kampen

Lees meer...

June 16, 2018  tot  June 16, 2018
Stadspark, Kampen
Proeflokaal Vrije inloop

Lees meer...

June 16, 2018  tot  June 16, 2018
Oudestraat 101-103
Theeproeverij Vrije inloop

Lees meer...

June 23, 2018  tot  June 23, 2018
Oudestraat 101-103
Wal-Halla Elburg

Lees meer...

June 30, 2018  tot  June 30, 2018
Havenstraat, Elburg
Stadshagen - kunst en cultuur festival

Lees meer...

July 14, 2018  tot  July 14, 2018
Stadshagen, Zwolle
Wortelpop

Lees meer...

August 2, 2018  tot  August 2, 2018
Beerze Bulten, Kampweg 1, Beerze
Stadsfestival Zwolle

Lees meer...

August 30, 2018  tot  September 2, 2018
Noordereiland, Zwolle

Kunst in De Eenhoorn: Gera Baas

Kunst in De Eenhoorn: Gera Baas

 ‘Als je goed kijkt, wordt alles bijzonder.’  Met dit uitgangspunt ga ik dagelijks aan de slag in mijn atelier in Kampen.

 Mijn schetsen, schilderijen en tekeningen beginnen met een kopje thee en heel aandachtig kijken. Het laatste jaar keek ik vooral naar de ui. Iets meer dan een jaar geleden ontdekte ik haar. Bij gebrek aan inspiratie, pakte ik het net gekochte netje vol uien uit de keuken en nam de uien mee mijn atelier in. Wat begon als een ‘makkelijk’ onderwerp om iets te doen te hebben, werd al snel een geliefde fascinatie. Een ui is zo veel meer dan lekker in de hutspot. Elke ui is anders. Niet alleen zijn er verschillende soorten en kleuren uien. Ook elke  ‘gewone’ gele ui van de supermarkt verschilt van de ander. Als je kijkt, en dan bedoel ik echt goed kijkt, zie je dat iedere ui een andere vorm, een andere kleur, een ander schil en daarmee haar eigen karakter heeft.

dsfsdfdsfsdfsdfs

fffffff

f

Gera live in actie bij De Eenhoorn

Wil je me aan het werk zien? Dat kan. Tijdens de Kamper ui(t)dagen ga ik een aantal keer live uien tekenen in De Eenhoorn. Houd de website www.gerabaas.nl in de gaten voor de precieze data en tijden.