Rondleiding - juni

€10.00

Koop hier kaarten voor een rondleiding door Sigarenfabriek de Olifant en De Eenhoorn koffie en thee.

Op het moment verzorgt De Eenhoorn rondleidingen voor maximaal 10 personen. Deze rondleiding dient 24 uur van te voren te worden gereserveerd.

De Eenhoorn verzorgt in samenwerking met De Olifant rondleidingen door het pand. Wij ontvangen iedereen graag in deze cultuur-historische omgeving waar de productie van koffie en sigaren in beeld gebracht wordt. De duur van de rondleiding is circa 45 minuten. De ontvangst is in onze winkel en koffiebar aan de Oudestraat 101 - 103. Vanaf daar zal onder leiding van de gastheer of gastvrouw de rondleiding gaan starten. Tijdens de rondleiding door ons historische pand wordt stilgestaan bij de historie van de sigarenstad Kampen, de inkoop van tabak en het productieproces.

Zijn er speciale wensen met betrekking tot een bezoek aan Sigarenfabriek De Olifant en De Eenhoorn koffie en thee? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij binnen twee werkdagen contact op.

*Voor de rondleiding gelden de huidige maatregelen van het RIVM: Sigarenfabriek De Olifant valt onder de categorie 'musea'.

Tijdstip
Datum
Quantity

 

All our payments are processed within the secured Mollie payments environment

 

Free shipping within the Netherlands with order over €45,-

 

We want you to have the best experience while shopping at de Eenhoorn. You can reach us (on office hours) at: 038 333 72 97, or drop us a line at webshop@eenhoorn.eu