Kukicha Shizuoko

€5.95

Een lichte, verfrissende, groene thee met een milde fruitige smaak. Hij is geschikt voor beginnende groene thee fans. De thee heeft een helder groene kleur en een fruitig, grasachtig aroma. Deze thee kan het beste vroeg op de dag gedronken worden, omdat er in de steeltjes cafeïne zit.

De Kukicha wordt ook wel Bocha genoemd en wordt geproduceerd in Shizuoka, in het zuidwesten van Tokyo. Kokicha wordt gemaakt van de stelen van de theeblaadjes die worden gescheiden van de blaadjes tijdens het productieproces. Hiervoor worden alleen de jonge bladeren gebruikt. Alleen de hoogste kwaliteit hiervan wordt ingekocht. Deze wordt ook wel Karigane genoemd.

Het theenat is lichter dan die van een Sencha of Gyokuro. De volheid van het theenat geeft aan of de thee van goede kwaliteit is. De steeltjes bevatten veel aminozuren waardoor de thee een zoetere smaak krijgt.

Hoeveelheid
Quantity

 

All our payments are processed within the secured Mollie payments environment

 

Free shipping within the Netherlands with order over €45,-

 

We want you to have the best experience while shopping at de Eenhoorn. You can reach us (on office hours) at: 038 333 72 97, or drop us a line at webshop@eenhoorn.eu