Er komt regelmatig de vraag wat een social media stage bij De Eenhoorn precies inhoudt. Daarom heeft onze social media stagiaire Anneleen een stageweek omschreven. Hierin vertelt ze wat ze in een week doet en wat er allemaal bij social media komt kijken achter de schermen.

Monte Alto en De Eenhoorn

Posted by
Onze directeur Thomas Klaphake heeft een bezoek gebracht aan de Monte Alto plantage in de Dominicaanse Republiek. In deze reisvideo is de plantage te zien en hij vertelt over de samenwerking met de familie Ramirez [...]

Inkoopreis in Indonesië

Posted by
Onze melangeur Aart Dooijes is op inkoopreis geweest naar Indonesië. Aart gaat hier op zoek naar tabakken van de hoogste kwaliteit.

Nieuw: Brasil & Vintage

Posted by
In de maand mei introduceren wij de Brasil & Vintage. We hebben vijf verschillende modellen verkrijgbaar in Brasil of Vintage.

Colombia - dag van de veiling

Posted by
De dag des oordeel was dan eindelijk aangebroken. Na tweeënhalve dag intensief cuppen werd vandaag de top 10 bekend gemaakt. In de ochtend was onze pick-up om 08:00 uur en met een volle bus vertrokken we naar Piendamo, waar de veiling gehouden zouden worden.

Colombia - cupping en koffieplantages

Posted by
In het reisverslag vertelt Krista over haar eerste dagen in Colombia.

Bienvenido a Colombia

Posted by
Na twee reisdagen zou het nu eindelijk gaan beginnen. Een aantal deelnemers kwamen deze ochtend nog aan in Cali en daarom zijn we dag gestart met een rondleiding bij Alma Café. Alma Café is het grootste warehouse van de regio Cauca...

Op koffiereis naar Colombia

Posted by
Onze collega Krista Fixe reist af naar Colombia om deel te nemen in de 'Best of Cauca'. Een koffiecompetitie waarin de top 30 koffies van deze regio worden getest.

BTW-verhoging van 6% naar 9%

Posted by
In het nieuwsbericht geven wij aan wat de gevolgen zijn van de BTW-verhoging van 6 naar 9 procent voor de prijs van onze koffie en thee.

Nieuw: Chocolade van Krak

Posted by
Nieuw in ons assortiment: choclade van Krak. Chocoladerepen van 70% cacao.
Onze communicatiemanager Krista Fixe was deze zomer op reis in Costa Rica en bracht daar een bezoek aan een koffieplantage. Lees in haar reisverslag haar ervaringen.

Kunst in De Eenhoorn: Gera Baas

Posted by
In de zomermaanden juni, juli en augustus exposeert Gera Baas in onze koffiebar. Haar werk is gebaseerd op de Kamperuien.

Lopen voor het goede doel

Posted by
Afgelopen zaterdag heeft een grote groep collega's de 4 Engelse Mijl of de Halve Marathon gelopen in Zwolle.

De koffie en thee van deze week (week 24)

Posted by
Een prachtige nieuwe week met nieuwe aanbiedingen.. Weer een heerlijke koffie en thee aanbieding. 10% korting op de koffie en thee van de week.

Nieuwe prijs koffiepost

Posted by
Helaas zijn de verzendkosten van PostNL fors gestegen, waardoor wij de prijs van ons koffiepost abonnement hebben moeten aanpassen. Maar, de kwaliteit van de koffie verandert niet!

Nieuw: Brasil, vintage en longfillers

Posted by
Het sigarenassortiment is uitgebreid met een aantal nieuwe modellen. De Olifant heeft haar Brasil en Vintage-lijn geïntroduceerd. Onze humidor is aangevuld met een aantal longfillers uit Nicaragua.
Showing 1 to 16 of 136 (1 Pages)