Arrangement - sigarenetiquette

  Arrangement - sigarenetiquette

  €20.00

  Beleef het, ervaar het!

  Heb je altijd al eens willen weten waarom je iedere keer weer zo verlangt naar dat ene moment: het moment waarop je een sigaar opsteekt en daar optimaal van geniet. Of heb je altijd al het verhaal achter de sigaar willen ontdekken? Dan is nu het moment aangebroken om samen met Errol een reis door de wereld van de sigaar te maken. Een reis waarbij je meer te weten komt over tabak. Je ontdekt dat het proeven van een sigaar meer is dan alleen maar het nemen van enkele trekjes. 

  Eerst volgen wij de tabaksroute en neemt Errol jullie mee naar de landen waar onze tabak vandaan komt. Hier laat hij zien hoe het zaadje uiteindelijk uitgroeit tot een mooi tabaksblad dat na verwerking klaar is om in balen verscheept te worden naar Sigarenfabriek De Olifant.

  De tabaksbalen worden in de fabriek opgeslagen, gereed om verwerkt te worden tot sigaar. Het verwerkingsproces laat ik jullie ook zien en na de rondleiding door de fabriek breekt het moment van testen aan.

  Het arrangement op een ander moment boeken? Een afspraak is mogelijk vanaf 4 personen. Mail naar agenda@eenhoorn.eu om een afspraak te maken.

  Tijdstip
  Datum
  Quantity