Arrangement - koffiereis

  Arrangement - koffiereis

  €20.00

  Beleef het, ervaar het!

  Heb je altijd al eens willen weten hoe het proces van koffiebranden eruit ziet? En vraag jij je ook altijd af waarom de koffie op de espressomachine anders smaakt dan koffie die met een filtermachine gezet is? Ontdek dan de wereld van koffie en leer meer over het perfecte kopje!

  In onze koffiebranderij ontvangt Vincent iedereen met een kop koffie gezet met een bonenmachine. Hij geeft uitleg over de koffieplant, de verschillende bonen, het verwerkingsproces, de verschillende landen en smaken. Hij demonstreert op onze koffiebrander hoe het proces van koffiebranden in zijn werk gaat. Tijdens de branding vertelt hij waar hij op let, wat hij wil ruiken en is er ruimte voor vragen. Hierna volgt uitleg over de verschillende zetmethodes en gaan we natuurlijk koffie proeven! 

  Na alle aandacht voor koffie wandel je door de fabriek terug naar de winkel. Hier is nog aandacht voor onze andere producten: de productie van thee en sigaren. Op de begane grond is er nog aandacht voor de geschiedenis van Kampen als tabakstad. 

  Het arrangement op een ander moment boeken? Een afspraak is mogelijk vanaf 4 personen. Mail naar agenda@eenhoorn.eu om een afspraak te maken.

  Tijdstip
  Datum
  Quantity