De Eenhoorn proeft, selecteert en levert hoge kwaliteitstheeën van de hele wereld. De talloze nuances en variaties in thee ontstaan door verschillen in jaargang, selectie, klimaat, hoogte, grondsoort en productiewijze. Zo krijgt elke thee een eigen karakter, structuur, kleur, smaak en aroma. Gedreven door haar grote kennis en ontwikkelde smaak is Binet voortdurend op zoek naar de hoogste kwaliteitsthee. Zij reist de wereld over op zoek naar de beste theeplantages.


Tijdens de theeproeverij geeft onze theespecialist uitleg over de verschillende soorten thee, de verschillende herkomstlanden, de verschillende smaakprofielen en welke factoren een rol spelen bij het zetten van thee. Er worden zeven verschillende soorten thee geproefd waarbij we sommige theesoorten zullen combineren met spijs en van een bepaalde thee zullen we een ijsthee maken.


Reserveren
Elke maand bieden wij een vaste theeproeverij aan voor 22,50 per persoon. Kaarten voor deze vaste proeverij zijn te koop via onze website. Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen. Via het contactformulier kan een verzoek geplaatst worden.


De prijzen die wij hanteren zijn als volgt:
2 – 4 personen: € 35,00 per persoon
5 – 10 personen: € 22,50 per persoon