Op locatie

Bij De Eenhoorn is het mogelijk om een ruimte te huren voor bijvoorbeeld een verjaardag en bruiloft. Ook hebben wij een Smaakvolvo waarmee we op locatie onze koffie en thee kunnen aanbieden tijdens een evenement.

Smaakvolvo

De Smaakvolvo van De Eenhoorn fleurt elk evenement op! Onze mobiele koffiebar is geschikt voor feesten, bruiloften of andere evenementen. De knalrode Volvo Duett uit 1968 is een echte eyecatcher. Uit de achterkant van de Volvo kan een bar geschoven worden en kunnen wij een goede koffie- en theepresentatie verzorgen. Met onze La Marzacco maken wij de fijnste espresso’s en cappuccino’s. Onze barista verwent de gasten met heerlijke koffie en prachtige latte-art. Met onze Smaakvolvo touren wij door heel Nederland en wij dragen ook graag bij aan jouw evenement! Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor een offerte op maat.


Ruimte huren

Wij kunnen voor u een ruimte reserveren voor een feest of vergadering. Wij hebben ruimte tot wel 40 personen. Op verzoek kunnen wij hierbij koffie of thee met gebak serveren. Op verzoek kunnen wij in combinatie met uw vergadering ook arrangementen organiseren, zoals een rondleiding of een hapje en een drankje. Ook voor het maken van trouwfoto’s is ons mooie historische pand zeer geschikt. Menig bruidspaar heeft hier fantastische foto’s gemaakt. U kunt hier een offerte aanvragen.