De heerlijkste koffie op kantoor! 

Wist je dat je ook op kantoor kan genieten van een heerlijke kop koffie of thee van De Eenhoorn? Wij leveren koffiebonen en thee aan bedrijven en werken nauw samen met Jura. Hierdoor kunnen wij ook eventueel een volautomaat van Jura naar wens voor op kantoor bestellen. 

  • Koffie

Al onze koffiesoorten zijn 100% Arabica en afkomstig uit Brazilië, Dominicaanse Republiek, Rwanda en Guatemala. De koffie uit Guatemala is ook biologisch gecertificeerd. De koffiebonen koopt De Eenhoorn zelf in en wordt vervolgens gebrand in onze eigen koffiebranderij. De koffie kan besteld worden in verpakkingen van 1 kilo of 2,5 kilo.

  • Thee

Onze theelijn bestaat uit negen verschillende soorten thee. De lijn bestaat uit een witte thee, groene thee, zwarte thee, jasmijnthee, Darjeeling, Earl Grey, rooibos, kamille en verveine. In het kader van duurzaamheid zijn de piramidezakjes volledig biologisch afbreekbaar. De thee kan besteld worden in doosjes van 15 piramidezakjes of in navulverpakkingen van 50 piramidezakjes. We kunnen ook een presentatietray leveren met zes blikjes om de thee in te presenteren.

Meer weten over de mogelijkheid om koffie en thee van De Eenhoorn op het werk te serveren? Neem dan contact met ons via op het contactformulier.