Kerstpakketten op maat

Op zoek naar een kerstpakket op maat? De Eenhoorn denkt graag met u mee. Bij ons kunt u een uniek kerstpakket met fijne delicatessen samenstellen. Alle producten in ons assortiment zijn met zorg geselecteerd door onze medewerkers en zowel de inkoop als verkoop hebben wij in eigen beheer.

De koffie die u kiest voor het kerstpakket wordt vers voor u gebrand in onze koffiebranderij, zodat uw medewerkers verrast worden door een heerlijke koffie-aroma bij het openen van het pakket. 
Onze diverse theesoorten zijn met zorg geselecteerd door onze theesommelier. We hebben zowel losse thee als thee in piramidezakjes. Deze piramidezakjes zijn gemaakt van maiszetmeel en bevatten geen microplastics. Ontdek de wereld en pure smaken van thee.

Naast onze eigen producten hebben wij een breed assortiment delicatessen in onze winkel. Vul uw pakket aan met Churchill's port, bier van Brouwerij De Wereld of Brouwerij Broederscha(a)p, kaas van Reypenaer of chocolade van Krak of Chocolatemakers. 

Uw kerstpakket kan ook verder aangevuld worden met andere lokale producten uit Kampen. Wij hebben een nauwe samenwerking met Chocolaterie de Swaen en 't Vuijstje. Wilt u het pakket liever aanvullen met andere producten? In overleg is er een heleboel mogelijk. 

Verpakking & verzending

Vanaf 1 december kunnen al onze kerstpakketten verpakt worden in een luxe cadeaubox van De Eenhoorn. Deze zwarte box biedt stevigheid en een feestelijke uitstraling. Bij De Eenhoorn kunnen wij al uw pakketten naar wens inpakken en indien gewenst kunnen wij de pakketten ook (naar individuen) versturen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Krista Fixe (krista.fixe@eenhoorn.eu).