Tastings


De Eenhoorn organiseert proeverijen gericht op koffie, thee en sigaren. Tijdens deze proeverijen neemt De Eenhoorn je mee in de wereld van deze producten. Je ervaart hoe de mooie producten worden gemaakt en hoe je kwaliteit ziet, proeft en ruikt.

Koffie

Samed-2.png

Onze koffiespecialist Samed weet je alles te vertellen over onze koffie’s en zetmethoden. Hij is dagelijks in de weer met speciality coffee. Daarnaast testen wij onze koffies op verschillende filterzetmethoden om de mooiste smaakbeleving naar boven te halen.

Thee

Binet.png

Onze theeproeverijen worden gegeven door onze theespecialist Binet. Gedreven door haar grote kennis en ontwikkelde smaak is Binet voortdurend op zoek naar de hoogste kwaliteitsthee en reist ze de wereld over op zoek naar de beste theeplantages.

Sigaren

Djoeke.png

Onze sigarenspecialist Errol neemt u graag mee in de wereld van sigaren. Tijdens een sigarenproeverij worden er twee sigaren gerookt die geselecteerd zijn door Errol. Er wordt uitgebreid ingegaan op de rooketiquette en er wordt meer verteld over de productie van sigaren.