In your restaurant

Ben jij een liefhebber van de producten van De Eenhoorn en wil jij onze producten in jouw koffiebar, restaurant of hotel serveren? Daar werken we graag aan mee!
Onze koffie en thee zijn af te nemen door horecaondernemers. Naast onze producten, materialen en presentatiemogelijkheden bieden wij ook ondersteunende trainingen voor het personeel.

Koffie

Al onze koffiesoorten zijn 100% Arabica en afkomstig uit Brazilië, Rwanda, Sumatra en Dominicaanse Republiek. De koffiebonen kopen wij zelf in en worden vervolgens gebrand in onze eigen koffiebranderij. De koffie kan besteld worden in verpakkingen van 250 gram, 1 kilo of 2,5 kilo.

Thee

De Eenhoorn heeft een ruim assortiment bijzondere theesoorten. Je kunt hier kiezen uit piramidezakjes of losse thee. 

  • Piramidezakjes

We hebben negen verschillende soorten thee in piramidezakjes in ons assortiment: witte thee, zwarte thee, groene thee, jasmijnthee, Earl Grey, Darjeeling, rooibos, kamille en verveine. De thee is verkrijgbaar in doosjes van 15 piramidezakjes of in navulverpakkingen van 50 piramidezakjes.

  • Losse thee

We hebben een assortiment met ruim veertig verschillende soorten losse thee. We hebben een daily tea bestaande uit negen bekende theesoorten. Daarnaast hebben we bijzondere Chinese en Taiwanese theesoorten. Hiervoor maken we graag een selectie op maat. 

  • Accessoires

Naast thee levert De Eenhoorn ook servies en presentatietrays. We hebben twee verschillende soorten glazen theepotjes om de thee te serveren. Daarnaast hebben we een presentatietray met zes theeblikken waarin de thee aan de gasten gepresenteerd kan worden.