Diensten

De Eenhoorn koffie en thee levert haar producten zowel aan particulieren als aan bedrijven. Ook voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht. Naast onze producten kunnen wij ook op andere manieren iets voor u betekenen. Hieronder ziet u de mogelijkheden beschreven staan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. U krijgt binnen 5 dagen een reactie van ons.

Op locatie

Met De Eenhoorn Koffie en Thee wordt uw bedrijfsfeest een succes. U kunt ons inhuren voor een evenement, bruiloft, festival, of personeelsuitje. Wij kunnen koffie en thee serveren bij u in het bedrijf of op een andere locatie, via onze smaakvolvo of tuktuk. Geen plaats voor onze mobiele koffie truck? Huur dan een barista op locatie.  Gemakkelijk en leuk. Zo krijgt uw koffie een extra beleving. U kunt een offerte aanvragen via ons contactformulier.

Ruimte huren

Wij kunnen voor u een ruimte reserveren voor een feest of vergadering. Wij hebben ruimte tot wel 40 personen. Op verzoek kunnen wij hierbij koffie of thee met gebak serveren. Op verzoek kunnen wij in combinatie met uw vergadering ook arrangementen organiseren, zoals een rondleiding of een hapje en een drankje. Ook voor het maken van trouwfoto’s is ons mooie historische pand zeer geschikt. Menig bruidspaar heeft hier fantastische foto’s gemaakt. U kunt hier een offerte aanvragen.

Zakelijk

De Eenhoorn levert koffie en thee aan de detailhandel, horeca en het bedrijfsleven. Ons zakelijke zusterbedrijf Sigarenfabriek de Olifant levert haar sigaren aan de detailhandel. Bent u als ondernemer geïnteresseerd in onze producten klik hier voor meer informatie of maak hier een afspraak. Op maandag worden er ook trainingen gegeven voor ondernemers, met uitleg over onze producten, de achtergrond en hoe deze producten het beste gebruikt kunnen worden. Deze trainingen zijn gratis bij te wonen.

Cadeaupakketten

Op zoek naar een relatiegeschenk, cadeaupakket of jubileum cadeau? De Eenhoorn Koffie en Thee kan een pakket op maat samenstellen. Wij hebben een aantal kant en klare pakketten samengesteld die hier te vinden zijn, maar een eigen pakket samenstellen behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Ook hebben wij cadeaubonnen te koop van verschillende bedragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.