Onze koffie- en theewinkel

Het doel van De Eenhoorn is het vervaardigen van koffie en thee van de hoogste kwaliteit op traditioneel ambachtelijke wijze. In onze winkel kan je dit zien, ruiken, proeven en kopen. De koffie, afkomstig uit verschillende landen, wordt in onze branderij iedere week vers gebrand. Daarnaast hebben wij twee verschillende theelijnen; de biologische theelijn en de exclusievere Grand Cru-lijn.

Naast koffie en thee kan je ook bij ons terecht voor accessoires voor koffie en thee, koffiemachines en delicatessen zoals chocolade van KRAK en ChocolateMakers.

Onze sigarenwinkel

In onze winkel verkopen wij zowel shortfillers als longfillers. Shortfillers zijn typische Nederlandse sigaren waarvan wij het merk 'De Olifant', 'Cortes' en 'Jacob Vermeer' verkopen. De sigaren van De Olifant worden in de fabriek achter onze winkel gemaakt. In de humidor zijn de longfillers te vinden. We verkopen hier meer dan 90 verschillende modellen van.

Naast sigaren verkopen wij hier ook verschillende delicatessen. Port afkomstig van Churchill's, verschillende soorten wijn en bier van onze eigen bierbrouwerij Brouwerij Broederscha(a)p.