De Eenhoorn proeft, selecteert en levert kwaliteitskoffie van de hele wereld. In onze koffiebranderij worden onze koffiebonen elke week vers gebrand. Onze barista's zijn dagelijks in de weer met speciality coffee. Op onze espressomachine hebben wij elke week een andere koffie. Daarnaast testen wij onze koffies op verschillende filterzetmethodes om de mooiste smaakbeleving naar boven te halen. In ons assortiment zijn koffies te vinden uit Brazilië, Rwanda, Sumatra, Ethiopië en de Dominicaanse Republiek. Al deze koffiesoorten hebben verschillende smaakprofielen.


Tijdens de koffieproeverij geeft onze barista uitleg over de reis van koffiebes naar koffieboon, de verschillende smaakprofielen en herkomstlanden. Vervolgens kan er gekozen worden uit drie verschillende koffies. De koffie naar keuze gaat onze barista op drie verschillende manieren bereiden: de Chemex, de V60 en de Aeropress. Na het zien van de verschillende zetmethodes en het proeven van de koffie ga je vervolgens zelf aan de slag met een koffie en zetmethode naar keuze.


Reserveren
Elke maand bieden wij een vaste koffieproeverij aan voor 22,50 per persoon. Kaarten voor deze vaste proeverij zijn te koop via onze website. Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen. Via het contactformulier kan een verzoek geplaatst worden.


De prijzen die wij hanteren zijn als volgt:
2 – 4 personen: € 35,00 per persoon
5 – 10 personen: € 22,50 per persoon