Onze sigarenproeverijen worden verzorgd door onze specialist Errol Schenkers. De Eenhoorn biedt twee verschillende proeverijen aan: de shortfillerproeverij en de longfillerproeverij. De proeverijen vindt plaats in ons rooklokaal of in de Panderkamer, afhankelijk van de grootte van de groep. Tijdens deze proeverij wordt uitgebreid ingegaan op de rooketiquette en zal er verteld worden over de tabak en productiewijze van de sigaren.

Shortfillerproeverij

Tijdens de shortfillerproeverij worden er twee Olifant sigaren gerookt. Errol zal uitleg geven over de verschillende modellen van De Olifant, ons inkoop- en productieproces en het smaakprofiel. Bij de proeverij serveren wij een passende witte wijn. Op een borrelplank zullen verschillende hapjes aangeboden worden. De duur van de sigarenproeverij is anderhalf uur.


Reserveren

Elke maand bieden wij op de eerste zaterdag van de maand de shortfillerproeverij aan voor 27,50 per persoon. Kaarten voor deze vaste proeverij zijn te koop via onze website. Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen. Via het contactformulier kan een verzoek geplaatst worden.


De prijzen die wij hanteren zijn als volgt:

2 – 4 personen: € 49,95 per persoon
5 – 10 personen: € 27,50 per persoon


Longfillerproeverij

Tijdens de longfillerproeverij worden er twee longfillers gerookt. Errol zal uitleg geven over de verschillende herkomstlanden, de gebruikte tabakken en de smaakprofielen. Bij de proeverij wordt rode port van Churchill’s geserveerd. Op een borrelplank zullen verschillende hapjes aangeboden worden. De duur van de sigarenproeverij is 2 uur.


Reserveren

Elke maand bieden wij op de laatste zaterdag van de maand de longfillerproeverij aan voor 35,00 per persoon. Kaarten voor deze vaste proeverij zijn te koop via onze website. Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen. Via het contactformulier kan een verzoek geplaatst worden.


De prijzen die wij hanteren zijn als volgt:

2 – 4 personen: € 59,95 per persoon
5 – 10 personen: € 35,00 per persoon