Reypenaer

€8.95

Deze kaas is ongeveer één jaar gerijpt. Hoewel dit voor kaas al zeer oud is, ontbreekt hier de scherpe smaak. Deze kaas heeft uitzonderlijke aroma’s en is juist erg romig, smeuïg en zacht van smaak. De smaak blijft lang in de mond hangen en smaakt heerlijk bij een goed glas port of dessertwijn. Zowel geschikt als aperitief of als digestief, maar smaakt ook gewoon heerlijk op een boterham.

Repenaer kaas wordt geproduceerd door de kleine kaasmakerij Wijngaard in Woerden. Hij wordt zoveel mogelijk gemaakt van zomerse grasmelk. Hij wordt gerijpt in het unieke microklimaat van het historische pakhuis in Woerden. Hier zorgen de natuurlijke omstandigheden voor variaties in de temperatuur en vochtigheid. De kaas is verkrijgbaar in kleine puntjes in doosjes, die “kaasjes” worden genoemd. Deze kaasjes zijn ideaal om op tafel te zetten en er kleine blaadjes vanaf te snijden. Dit kan zeer goed met de kaassnijplank Le Guillotin.

Quantity

 

All our payments are processed within the secured Mollie payments environment

 

Free shipping within the Netherlands with order over €45,-

 

We want you to have the best experience while shopping at de Eenhoorn. You can reach us (on office hours) at: 038 333 72 97, or drop us a line at webshop@eenhoorn.eu