Larmandier Bernier

€52.50

Een vineuse champagne met een puur karakter. Deze wijn is zeer geschikt als aperitief. Hij smaakt lekker bij schaaldieren en vis. Deze champagne is zeer geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Aangeraden wordt de wijn te serveren bij 10-12 graden.

Deze pure champagne komt uit Frankrijk, uit de regio Côte des Blancs, en is geproduceerd door Larmandier Bernier. De wijngaard is 15 hectare en heeft stokken van 33 jaar oud. De champagne is een combinatie van 88% Chardonnay en 12% Pinot-Noir. Hij wordt geproduceerd volgens bio-dynamische teelt, dus handmatige oogst, pneumatische persing en gisting zonder kunstmatige middelen. Omdat de gisting plaatsvindt op natuurlijke wijze, geeft dit een eigen karakter aan de wijn. De wijnen rijpen 3-8 jaar in de kelders. Deze wijn heeft een brut karakter. Dit houdt in dat het suikergehalte erg laag is en de wijn droog is. De inhoud van de fles is 0,75 liter. 

Quantity

 

All our payments are processed within the secured Mollie payments environment

 

Free shipping within the Netherlands with order over €45,-

 

We want you to have the best experience while shopping at de Eenhoorn. You can reach us (on office hours) at: 038 333 72 97, or drop us a line at webshop@eenhoorn.eu