Churchill's Tawny Reserve

€15.25

Een zachte, volle en zoete port met tonen van chocolade. De port heeft een zeer aangename lange nasmaak. Hij smaakt lekker bij noten en rijpe, oude kaas, pittige blauwschimmelkaas en chocoladedesserts, geschikt om na de maaltijd te drinken. Aangeraden wordt deze port te serveren bij een temperatuur van 12-15 graden. Na het openen nog een maand lekker te drinken.

Deze port van Churchill’s komt uit Portugal. Hij wordt geproduceerd volgens traditionele wijze en is gemaakt van verschillende soorten druivenrassen uit de Douro vallei. Deze port mag eerst 5 jaar lang rijpen op eikenhouten kisten, pas daarna wordt hij in de fles gedaan. Door dit proces ontstaat ook de mooie, typische, heldere, lichtbruine kleur. Hij rijpt na het “bottelen” niet verder door, in tegenstelling tot veel andere wijnen, maar is zeker nog tot 5 jaar erna te bewaren in de kelder. De inhoud van de fles is 0,75 liter.

Quantity

 

All our payments are processed within the secured Mollie payments environment

 

Free shipping within the Netherlands with order over €45,-

 

We want you to have the best experience while shopping at de Eenhoorn. You can reach us (on office hours) at: 038 333 72 97, or drop us a line at webshop@eenhoorn.eu