Churchill's Dry White klein

€9.95

Een frisse, zachte, complexe port met aroma’s van nootmuskaat en eucalyptus en een peperige nasmaak. Hij smaakt lekker bij gerookte zalm, olijven en kaaskoekjes. Deze port is geschikt als aperitief en digestief, want ook na de maaltijd smaakt hij lekker met chocola of oude kaas. Aangeraden wordt deze port te serveren bij een temperatuur van 8-10 graden en is goed te drinken bij elke gelegenheid. Na het openen nog een maand lekker te drinken.

Deze port van Churchill’s is uniek in stijl en komt uit Portugal. Hij wordt geproduceerd volgens traditionele wijze en is gemaakt van verschillende soorten druivenrassen uit de Douro vallei. De rijke gouden kleur geeft aan dat deze port al op leeftijd is, namelijk 10 jaar oud. Na het oogsten en bewerken van de druiven hebben ze deze hele tijd gerijpt op eiken vaten. De leeftijd van deze port is duidelijk terug te proeven in de smaak. De inhoud van het flesje is 0,2 liter.

Quantity

 

All our payments are processed within the secured Mollie payments environment

 

Free shipping within the Netherlands with order over €45,-

 

We want you to have the best experience while shopping at de Eenhoorn. You can reach us (on office hours) at: 038 333 72 97, or drop us a line at webshop@eenhoorn.eu