Churchill's 10 Years Old Tawny klein

€12.50

Een volle, elegante en subtiele port met aroma’s van gedroogd fruit en sinaasappelschil. De port laat een mooie frisheid zien en heeft een lange, fijne nasmaak. Hij smaakt lekker bij zachte kazen als brie en camembert, maar is ook lekker bij fruittaart. Aangeraden wordt deze port te serveren bij een temperatuur van 12-15 graden. Na het openen nog een maand lekker te drinken.

Deze port van Churchill’s komt uit Portugal. Hij wordt geproduceerd volgens traditionele wijze en is gemaakt van verschillende soorten druivenrassen uit de Douro vallei. Deze port heeft 10 jaar lang gerijpt op eikenhouten vaten. Nadat de port is gefilterd en in de fles is gedaan, is hij direct te drinken. De kleur van de port is hierdoor ook roodbruin geworden. De complexiteit van de leeftijd wordt gecombineerd met de frisheid en aciditeit van de jeugd, een echte kunst voor een port van deze leeftijd. De inhoud van de fles is 0,2 liter.

Quantity

 

All our payments are processed within the secured Mollie payments environment

 

Free shipping within the Netherlands with order over €45,-

 

We want you to have the best experience while shopping at de Eenhoorn. You can reach us (on office hours) at: 038 333 72 97, or drop us a line at webshop@eenhoorn.eu