Churchill's Ruby Reserve - 0.75 liter

€14.45

Een pittige, jonge port met aroma’s van bosbessen, een mooie natuurlijke aciditeit en goed in balans, met een mooie, lange afdronk. Hij is heerlijk om zo te drinken, maar smaakt ook lekker bij fruit, chocoladedesserts en zachte kazen. Aangeraden wordt deze port te serveren bij een temperatuur van 12-15 graden. Na het openen nog een maand lekker te drinken.

Deze port van Churchill’s komt uit Portugal. Hij wordt geproduceerd volgens traditionele wijze en is gemaakt van verschillende soorten druivenrassen uit de Douro vallei. Het zijn druiven van dezelfde wijngaard als de vintage port. De Ruby Reserve heeft een mooie robijn rode kleur, waaraan hij ook zijn naam dankt. Deze port heeft de structuur en het fruit van een jonge vintage port, maar is zachter. Dit komt doordat deze port drie jaar heeft gerijpt op een eiken houten vat en voordat hij in de fles gestopt is, nog gefilterd is. De inhoud van het flesje is 0,2 liter.

Quantity

 

All our payments are processed within the secured Mollie payments environment

 

Free shipping within the Netherlands with order over €45,-

 

We want you to have the best experience while shopping at de Eenhoorn. You can reach us (on office hours) at: 038 333 72 97, or drop us a line at webshop@eenhoorn.eu