Charentais

€8.50

Een sappige en verkwikkende wijn, met een minerale ondertoon. De wijn geeft toegankelijke zuren en heeft een volle afdronk. Deze wijn smaakt heerlijk bij visgerechten en gerechten met schaaldieren. Deze wijn is prima als aperitief te drinken.

Deze witte wijn komt uit Frankrijk uit het gebied de Charente. Dit gebied ligt in het westen van dit land. Deze wijn wordt geproduceerd op het Domaine Michel Fradon, door wijnliefhebber Michèl Fradon. De wijnregio wordt Charentais genoemd en is vooral bekend vanwege zijn cognac. Tegenwoordig gaan echter steeds meer boeren zich bezig houden met wijnproductie, vooral de productie van de Sauvignondruiven voor de witte wijn. Dit gebied heeft een bodem met veel kalk die zich goed leent voor de druiventeelt. Deze wijn wordt gegist en gerijpt in een vat en in een vroeg stadium in de fles gedaan. De inhoud van de fes is 0,75 liter. 

Quantity

 

All our payments are processed within the secured Mollie payments environment

 

Free shipping within the Netherlands with order over €45,-

 

We want you to have the best experience while shopping at de Eenhoorn. You can reach us (on office hours) at: 038 333 72 97, or drop us a line at webshop@eenhoorn.eu