Colombia - dag van de veiling

Posted by
De dag des oordeel was dan eindelijk aangebroken. Na tweeënhalve dag intensief cuppen werd vandaag de top 10 bekend gemaakt. In de ochtend was onze pick-up om 08:00 uur en met een volle bus vertrokken we naar Piendamo, waar de veiling gehouden zouden worden.

Colombia - cupping en koffieplantages

Posted by
In het reisverslag vertelt Krista over haar eerste dagen in Colombia.

Bienvenido a Colombia

Posted by
Na twee reisdagen zou het nu eindelijk gaan beginnen. Een aantal deelnemers kwamen deze ochtend nog aan in Cali en daarom zijn we dag gestart met een rondleiding bij Alma Café. Alma Café is het grootste warehouse van de regio Cauca...

Op koffiereis naar Colombia

Posted by
Onze collega Krista Fixe reist af naar Colombia om deel te nemen in de 'Best of Cauca'. Een koffiecompetitie waarin de top 30 koffies van deze regio worden getest.

BTW-verhoging van 6% naar 9%

Posted by
In het nieuwsbericht geven wij aan wat de gevolgen zijn van de BTW-verhoging van 6 naar 9 procent voor de prijs van onze koffie en thee.

Nieuw: Chocolade van Krak

Posted by
Nieuw in ons assortiment: choclade van Krak. Chocoladerepen van 70% cacao.
Onze communicatiemanager Krista Fixe was deze zomer op reis in Costa Rica en bracht daar een bezoek aan een koffieplantage. Lees in haar reisverslag haar ervaringen.

Kunst in De Eenhoorn: Gera Baas

Posted by
In de zomermaanden juni, juli en augustus exposeert Gera Baas in onze koffiebar. Haar werk is gebaseerd op de Kamperuien.

Lopen voor het goede doel

Posted by
Afgelopen zaterdag heeft een grote groep collega's de 4 Engelse Mijl of de Halve Marathon gelopen in Zwolle.

De koffie en thee van deze week (week 24)

Posted by
Een prachtige nieuwe week met nieuwe aanbiedingen.. Weer een heerlijke koffie en thee aanbieding. 10% korting op de koffie en thee van de week.

Nieuwe prijs koffiepost

Posted by
Helaas zijn de verzendkosten van PostNL fors gestegen, waardoor wij de prijs van ons koffiepost abonnement hebben moeten aanpassen. Maar, de kwaliteit van de koffie verandert niet!

Nieuw: Brasil, vintage en longfillers

Posted by
Het sigarenassortiment is uitgebreid met een aantal nieuwe modellen. De Olifant heeft haar Brasil en Vintage-lijn geïntroduceerd. Onze humidor is aangevuld met een aantal longfillers uit Nicaragua.

Eenhoornbox

Posted by
Elke maand een spannend pakket in de brievenbus, met onze Eenhoornbox is dit mogelijk. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven. Iedere maand een andere inhoud, maarrrrrr, wat dat precies is, blijft een geheim.

Aangename verrassing voor het koffiepanel

Posted by
Soms heb je van die momenten. Je kijkt elkaar aan, proeft nog eens een lepel vol met koffie. Je schudt je hoofd. Bijna in de war. De Las Delicias zorgt voor verwarring. Is dít een Colombiaanse koffie? Hebben ze wel het goede sample verstuurd?

Inkoopreis in Brazilië

Posted by
Een reisverslag van de inkoopreis naar Brazilië.

Koffieproeverij zaterdag 19 mei

Posted by
Kom op zaterdag 19 mei tussen 12 en 16:00 uur langs voor een koffieproeverij. Onze barrista zal uitgebreid vertellen over alle soorten koffie's en zetmethoden.
Showing 1 to 16 of 132 (1 Pages)