SHOP

Discover our assortment with fresh roasted coffee, delicate teas and delicacies

VISIT

Book a tour or tasting to discover our monumental building and the world of coffee and tea

COLLABORATE

Work in your business with our coffee or tea. We would like to advise you about the possibilities

Winkelen bij De Eenhoorn

GRATIS VERZENDING
Binnen Nederland verzenden wij gratis bij een bestelling boven de €45,-. Wij verzenden met DHL en PostNL. Bij het plaatsen van de bestellingen kan de voorkeur doorgegeven worden.
VERZENDING SIGAREN
Vanwege strenge regelgeving in voor tabakswaren verzenden wij sigaren alléén binnen Nederland. Andere landen in Europa kunnen contact opnemen om een lokale dealer te vinden via info@eenhoorn.eu.
KLANTEN SERVICE
Wij doen ons uiterste best om onze klanten op een gepaste manier en zo snel mogelijk te helpen met winkelen bij de Eenhoorn. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar op: 038 333 72 97.
CADEAUS
De Eenhoorn heeft cadeaupakketten voor elk moment. Kijk op onze cadeaupagina voor leuke en smaakvolle geschenken voor iedere gelegenheid of neem contact met ons op voor een cadeau op maat.
VEILIGE BETALING
Alle betalingen via onze webshop worden veilig verwerkt. Al onze betalingen vinden plaats in de beveiligde omgeving van Mollie payments. De betalingen worden voltooid in een veilige SSL-omgeving.
RETOUREN
Bij de Eenhoorn streven wij naar de hoogste kwaliteit van smaak en ingrediënten. Mocht ons product niet aan uw verwachtingen voldoen dan helpt u ons door contact op te nemen.